Over ATMORELABELS

ATMORELABELS is opgericht in 2021 door Femke Sijpersma & Jessy Siemonsma. Tijdens onze studie deelden wij dezelfde interesses in Ondernemerschap & Fashion. Om ons heen zagen wij steeds hetzelfde probleem terugkeren. Je hebt outfit stress voor dat ene leuke feestje. Je wil niet dezelfde jurk als de vorige keer aan, dus kijk je online of bij je vriendinnen in de kast. Online zie je de jurken die je mooi vindt maar die zijn te duur voor één keer dragen. Zo is ATMORELABELS tot stand gekomen. De ideale oplossing om gemakkelijk verschillende outfit te dragen. 

ATMORELABELS is een kledingverhuur bedrijf dat het mogelijk maakt om gemakkelijk voor elk event een andere outfit te dragen, zonder heel veel geld uit te geven. Door mooie merken op een goedkopere manier aan te bieden is het voor iedereen mogelijk om zelfverzekerd te zijn tijdens een event. De door ons geselecteerde items zijn 100% trendy. Ons verhuur concept zorgt voor een duurzame omgang met prachtige merken door het hergebruiken van fashion items. 

ATMORELABELS wil kledingverhuur bekender laten worden binnen de fashion branche onder een jongere doelgroep. Door het circulaire verhuur concept aan te bieden helpt dit mee aan een duurzamere wereld en vermindering van de fast fashion industrie. Wij willen met ATMORELABELS de beste oplossing zijn voor het zoeken van jouw perfecte party outfit!