WAT IS ATYOURCLOSET?

Met ATYOURCLOSET kan jij jouw eigen kledingkast verhuren via ons platform. Dit biedt voor jou de mogelijkheid om extra geld bij te verdienen met je party items die anders bij jou in de kast blijven hangen.

Bied jouw party item(s) aan bij AML en verdien 15% van de waarde per verhuur!

 • STAP 1

  Kies een party item uit je eigen kledingkast die je wilt verhuren. Vul hierna het verhuurformulier in.

 • STAP 2

  Wij beoordelen het item. Op basis van de informatie die jij ons geeft bepalen wij de waarde en de verhuurprijs van de jurk. Wij nemen uitsluitend party items aan die er uitzien als nieuw.

  Wij zullen je op de hoogte stellen wat je gaat verdienen per verhuur. Indien beide partijen akkoord gaan sturen wij je een gratis verzendlabel. Vervolgens kan je het item naar ons opsturen.

 • STAP 3

  Zodra het item bij ons binnen is maken wij foto’s van het item en zetten wij deze op de website.

  Elke keer als het item verhuurd wordt krijg jij 15% van de waarde van de jurk op je rekening gestort.

1 van 3

MEER INFO

Wanneer je een item bij ons aanbiedt zal deze minimaal 3 maanden bij ons op de website staan. Indien je wil stoppen binnen de drie maanden met het verhuren van je item kan dit tegen betaling. Dit zal in overleg worden besproken. Wil je een item langer verhuren zal dit ook in overleg gaan. AML mag ten alle tijden de verhuurperiode inkorten.

Indien je in de periode dat het item bij ons is toch het item zelf wilt dragen, kan je het item gratis van jezelf huren. Indien deze beschikbaar is. Hierbij worden wel verzend & retour kosten in rekening gebracht.

Wanneer een item schade oploopt door een huurder zullen onze algemene voorwaarden in acht worden genomen. Hierbij geldt dat AML tot €20,- schade vergoed, daarboven zullen de kosten bij de huurder in rekening worden gebracht.

Heb je nog vragen over ATYOURCLOSET? Neem gerust contact met ons op!