Jurken huren bij ATMORELABELS

Ben je opzoek naar een jurk voor een 21 diner, een gala of een aankomend event en wil je niet een jurk aanschaffen voor één keer? Huur dan jouw party look bij ATMORELABELS!

ONTDEK DE EERSTE COLLECTIE VAN ATMORELABELS 

Heb jij outfit stress voor dat aankomende 21 diner, themafeest, gala of event? ATMORELABELS is een nieuwe manier om gemakkelijk voor elk event een andere outfit te dragen. ATMORELABELS is er voor iedereen die houdt van kleurrijke outfits en opvallend prints. In de collectie vind je jurken van trendy merken in verschillende prijs categorieën. 

ATMORELABELS heeft een collectie met verschillende outfits passend bij de dresscode van jouw event. De collectie bestaat uit cocktail jurkjes, avondjurken, zomer jurken, feest jurken, mini jurken, midi jurken, wikkel jurken, overslag jurken en sets.   

Ben je opzoek naar een item in een bepaalde themakleur? Bij ATMORELABELS in de collectie vind je zilveren jurken, gouden jurken, zwarte jurken, roze jurken, blauwe jurken, groene jurken, gele jurken, witte jurken, rode jurken en oranje jurken. De stijlen van de items zijn erg divers. Zo vind je in het assortiment jurken met een bloemen print, pailletten jurken, glitter jurken, satijnen jurken en jurken met ruffels en franjes. 

WAAROM KOPEN ALS JE IETS KUNT HUREN?

ATMORELABELS gelooft in een nieuwe manier van kledinggebruik, waardoor we gezamenlijk de wereld een stukje beter maken. 

Door het huren van kleding hoef je niet voor elk event iets nieuws aan te schaffen wat daarna bij jou in de kast blijft hangen. Dit is een voordeel voor jouw portemonnee en je draagt bij aan het verminderen van de fast fashion industrie. 

Daarom bieden wij een collectie van verschillende jurken passend bij jou gelegenheid, of het nu gaat om een glamoureus feest, een chique bruiloft of een cocktail party. Van designerjurken tot trendy outfits, ATMORELABELS heeft voor ieder wat wils.

Voordelen van ATMORELABELS

Betaalbaar: geniet van trendy fashion items zonder er teveel voor te betalen. Onze verhuurprijzen zijn vriendelijk voor jouw portemonnee.

Duurzaamheid: verminder je ecologische voetafdruk door te kiezen voor hergebruik. Verhuur is een milieuvriendelijke keuze die de wereld mooier maakt.

Altijd Up-to-Date: we vernieuwen voortdurend onze collectie, zodat je altijd kunt stralen in mooie items en designs.

Gemakkelijk en Snel: ons online platform maakt het huren van kleding eenvoudig. Kies, reserveer en laat het bij jou thuis bezorgen.

Last minute service: woon jij in omgeving Groningen en heb jij last minute een outfit nodig? Bekijk de last minute pagina voor de mogelijkheden.

Passessie: wij snappen dat je een jurk wilt passen voor je het gaat dragen. Hierdoor kan je via onze passessie pagina een individuele- of groepsafspraak maken. Kom langs op de afgesproken tijd en ervaar de collectie van ATMORELABELS. 

Hoe werkt ATMORELABELS 

RENT: op onze website en socials zie je onze gehele collectie. Wanneer je een item ziet dat je wilt huren kan je deze reserveren via de bijgevoegde agenda. Twijfel je nog en wil je liever de collectie fysiek ervaren? Plan dan je gratis passessie in. Heb je last minute outfit stress? Neem contact met ons op via de Whatsapp button of andere contact mogelijkheden.

WEAR: wanneer jij je huurperiode hebt gereserveerd kan je deze betalen en wordt het item naar jouw verzonden. Hier wordt rekening gehouden met een verzendtijd van 1-2 dagen. Draag het item tijdens jouw event!

SHARE: nadat je het item hebt gedragen stuur je het terug met de bijgestuurde retourlabel. No worries, wij regelen de nazorg van het item zodat deze kan worden gegeven aan de volgende huurder. Share jouw AML look via de socials en gebruik de hashtag #ATMORELABELS